Jongeren een toekomst geven.

De nieuwe generatie civiel techneuten, staat op het punt te beginnen, of is zelfs al begonnen in het werkvak. Zij gaan de huidige generatie vervangen als die met pensioen gaan. Laten we onze jongeren het dan maar zelf uitzoeken, of geven we al die kennis die wij hebben opgedaan door? Een no-brainer natuurlijk, maar het gebeurt echt veel te weinig. Geef de nieuwe generatie de voorsprong waar wij zo hard voor hebben moeten werken, zodat ook zij die later ook weer door kunnen geven. Zo kom je als maatschappij verder!

Oprichter & Eigenaar

Patrick Wagenaar

Al diverse jaren ben ik actief als civieltechnisch projectleider en ik heb in de loop der tijd bij diverse organisaties gewerkt. Soms in dienst en soms op interimbasis. Voor mijn rol als projectleider was ik werkvoorbereider. Met mijn opleiding op Hogeschool Van Hall Larenstein, heb ik allround kennis opgedaan van de openbare ruimte. Integraal leren kijken noemt men dat tegenwoordig. Bij de overstap van werkvoorbereider naar projectleider ben ik een jaar lang intensief begeleid door Henk Kuipers, een ervaringsdeskundige in de civiele techniek met ruime praktijkervaring. Zodoende heb ik in korte tijd de kneepjes van het projectleiders vak geleerd. Die ervaring is mij altijd bijgebleven en diende als inspiratiebron voor het starten van Praktijkmeesters.

Mijn motto’s:

In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel.

Pas als je daadwerkelijk aan de slag gaat, ga je het vak leren. Kennis en ervaring opdoen, door het te doen. Dan merk je dat de theorie niet altijd overeenkomt met de praktijk.

Onze missie

Binnen 3 jaar tijd 200 civiel techneuten voorzien van passende praktijkkennis!

Onze visie

Geef de huidige civieltechnische kennis door.

Vertrouwen is het sleutelwoord bij begeleiding. Dat kan alleen als je open en eerlijk met elkaar communiceert en er bent als het nodig is. Zo staan wij er in, richting opdrachtgever en civieltechnische medewerker.

ONZE STRATEGIE

Laat de nieuwe generatie civiel techneuten zich sneller ontwikkelen.

Met het tekort aan mensen in de civiele techniek en het uitvloeien van kennis, is het van belang dat de nieuwe generatie zo snel mogelijk de juiste ervaring opdoet. Praktijkmeesters helpt daarbij, met de juiste begeleiding. Door communicatie vaardige ervaringsdeskundigen met ruime praktijkervaring.

Laat ons jou helpen

Doe de Meester scan en zie hoe jouw afdeling presteert!